salata s jajima

Salata sa jajima

Potrebno je:5 jaja, 200 g cvekle, 200 ml pavlake Priprema:Cveklu narendajte i pomešajte s pavlakom. Na tanjir servirajte cveklu u obliku gnezda, pa preko...
300px-Sopska salata

Šopska salata

Potrebno je: - 300 g krastavaca- 6-7 kom. paradajza- 1 glavica crnog luka- 200 g ovčijeg sira- 1 vezica peršunovog lista- ulje,so Priprema: Očišćen...
JABUKA-I-CELERA

Salata od jabuka i celera

Za 4 osobe: 3 zelene i 3 crvene jabuke, 2 korena celera, 200 ml ?klasik? majoneza, 100 g oraha, 2 limuna, veza vlašca, 2...
cvekla

Jesen na tanjiru

Iskoristite blagodati sezonskog povrća Izvori dragocjenih vitamina i minerala, kojima trebate opskrbiti organizam kako biste ga pripremili za sezonu prehlada i gripa, ljekovitost poznata...
ruska salata

Ruska salata

Priprema:Sve sastojke sitno isjeckati i pomiješati sa majonezom. Posoliti i po ukusu dodati manje ili više kiselih krastavčića. Količinu srazmjerno povećavati. Ukrasite kuhanim jajima...
PILEĆA SALATA

Pileća salata

PILEĆA SALATA Za ukusne i izdašne salate, pored dobrih recepata, neophodni su vam i fantastični majonezi. Recepti su provereni, ali uvek možete da dodate...

Najnoviji Recepti

Bonžita i lekovitost

Bonžita je slatkiš na bazi žitarica i meda.Osnovni sastojci su raznovrsne žitarice i semena, najpre pirinač, kornfleks, susam, suvo groždje, borovnica, brusnica, sušeno voće,...

Kinoa na vašem trpezu

U ishrani se koristi kao žitarica odličan izvor proteina (100 g kioa sadrži 4,5 g proteina), sve esencijalne aminokiseline.Veoma je bogat mineralima, magnezijuma, gvoždja,...

Da li iz kesice jedemo zdravu supu

U današmje vreme zbog malog vremena za kuvanje sve se više uzima supa iz kesice.Njihova dostupnost je veoma visoka u svim prodajnim formatima, ali...

Osnovno pravilo za postavljanje stola

Serviranje i postavljane stola u svakodnevnoj žurbi razlikuje se od postavljanja stola u svečanim prilikama.Zaposle majke su uvek u žurbi i ne pridržavaju se...