Potrebno je:
Za 8 osoba: 3 jajeta, 150 g brašna, kesica suvog kvasca, 1 dl maslinovo ulja, 1,5 dl mleka, 100 g struganog kačkavalja, 200 g mocarele, 2 veća paradajza, kašika maslinovog ulja, 8 listova bosiljka, so i biber.
Priprema:
Paradajz blanširajte minut, dva u ključaloj vodi, ocedite, prohladite, oljuštite, iseckajte na kockice i pržite na malo vrelog ulja. Posolite, pobiberite i redjajte na upijajući papir. Mocarelu iseckajte na kockice, dodajte osušeni paradajz i seckani bosiljak. Posebno umutite jaja, brašno i kvasac. Ne prestajući da mutite dodajte malo po malo ulja i prethodno zagrejanog mleka. Dodajte i strugani kačkavalj i na kraju mešavinu mocarele paradajza i bosiljka. Promešajte da dobijete homogenu smesu, preručite u podmazani kalup 30 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni.