bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Bonžita i lekovitost

Bonžita je slatkiš na bazi žitarica i meda.Osnovni sastojci su raznovrsne žitarice i semena, najpre pirinač, kornfleks, susam, suvo groždje, borovnica, brusnica, sušeno voće,...

Kinoa na vašem trpezu

U ishrani se koristi kao žitarica odličan izvor proteina (100 g kioa sadrži 4,5 g proteina), sve esencijalne aminokiseline.Veoma je bogat mineralima, magnezijuma, gvoždja,...

Da li iz kesice jedemo zdravu supu

U današmje vreme zbog malog vremena za kuvanje sve se više uzima supa iz kesice.Njihova dostupnost je veoma visoka u svim prodajnim formatima, ali...

Osnovno pravilo za postavljanje stola

Serviranje i postavljane stola u svakodnevnoj žurbi razlikuje se od postavljanja stola u svečanim prilikama.Zaposle majke su uvek u žurbi i ne pridržavaju se...