Potrebno je:
za biskvitnu koru: 21 jaje, 21 kašika šećera, 21 kašika mlevenih oraha, 6 kašika prezli, 3 izrendane pomorandžine kore,
za fil: 6 žumanaca, 6 kašika šećera, 1 kesica pudinga od vanile, 3 kašike brašna, 0,5 lit.mleka, 375 g margarina, 375 g šećera u prahu, 100 g čokolade za kuvanje,
za dekoraciju: 3 kesice šlaga, 1 kesica žute kolačarske boje.
Priprema:
Umutite belanaca i šećer u čvrst šne. Neprestano mešajući, dodajite jedno po jedno žumance. U smesu postepeno dosipajte mlevene orahe i prezle pa lagano izmešajte. Zatim dodajte izrendanu pomorandžinu koru i sjedinite u kompaktnu masu.Pripremite tepsiju iz pećnice. Premažite je margarinom i pospite brašnom. U nju sipajte biskvitno testo. Pecite ga petnaest minuta na 180° C, u prethodno zagrejanoj pećnici. Biskvitnu koru preručite na platnenu salvetu posutu šećerom. Zajedno sa salvetom savijte je u rolat.Od navedene količine napravite tri kore. Sastojke za svaku koru pripremite i pecite posebno.Stavite u posudu puding u prahu, šećer i brašno pa izmešajte. U mešavinu postepeno dosipajte mleko pa sastojke sjedinite. Dodajte umućena žumanca i skuvajte gust krem. Sklonite ga sa vatre i ostavite da se hladi.
Penasto umutite margarin i šećer u prahu. Preručite ih u krem. Masu mutite dok ne dobijete penasti fil. Podelite ga na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte omekšalu čokotadu.Odvijte biskvitne kore i premažite ih žutim filom. Zatim poredjajte kore jedna na drugu i savijte ih u jedan rolat. Ostavite ga da odstoji jedan sat na hladnom mestu. Zatim rolat isecite na dvadeset jedno parče. Na tacnu poredjajte sedam parčadi u obliku cveta. Svako parče premažite čokoladnim filom. Na isti način formirajte još dva reda.Umutite šlag po uputstvu sa kesice. Podelite ga na dva dela. Jednim delom premažite tortu odozgo i sa strane. Drugi deo stavite u špric sa zvezdastim otvorom.Sa strane istisnite uzdužne pruge. Odozgo, prateći oblik latica, istisnite ružice. U ostatak šlaga dodajte kolačarsku boju i na sredini torte formirajte tučak.