Potrebno je:
ZA KORU 9 belanaca, 300 g šećera, kašika sirćeta
ZA I FIL 500 g zamrznutih jagoda, 300 g šećera, 2 kesice pudinga od jagoda
ZA II FIL 9 žumanaca, kesica pudinga od vanile, 3 kašike skrobnog brašna, 500 ml mleka, 250 g margarina, 100 g šećera, šlag, 200 g čokolade za glazuru
Priprema:
Umutite čvrst sneg od belanaca, šećera i sirćeta. Izručite ga u podmazan pleh i sušite koru jedan sat na 150 stepeni. Za prvi fil stavite da proključa 200 ml vode sa jagodama i šećerom. Sipajte puding od jagode razmućen s malo hladne vode i kuvajte na tihoj vatri dok ne dobijete gust krem. Za drugi fil umutite žumanaca, puding od vanile i skrobno brašno. Smesu sipajte u proključalo mleko i kuvajte dok se ne zgusne. Kad se krem ohladi, umešajte umućeni margarin sa šećerom. Filujte sledećim redom: kora, prvi fil, drugi fil, a na kraju šlag i glazura od čokolade.