Prolećni kari

Potrebno je za 4 osobe: 200 g crvenog sočiva, veza mladog crnog luka, 200 g graška, 2 kašike biljnog ulja, kašika žute kari paste,...

Gusta Čorba sa sočivom

Potrebno je za 4 osobe: 125 g crvenog sočiva, 4 šargarepe (oko 400 g), 6 strukova mladog crnog luka, kašičica putera,čen belog luka, 500...
SUPA OD LUKA

Supa od luka

Francuzi obožavaju sireve i supe. Njihova luksuzna kuhinja čuvena je po dobrim kombinacijama jela od mesa i povrća. Porbajte naše predloge i sazbajte po...
AJNGEMAHT CORBA

Ajngemaht Čorba

Iako su prve asocijacije na nemačku kuhinju pivo i kobasice, ne smemo da zanemarimo jednu od najinteresantnijih i najukusnijih evropskih kuhinja. Ovo su čorbe...
corba-od-bundeve

Krem čorba od bundeve

Potrebno je:125 ml kisele pavlake, 125 ml mleka, 3 kašike pirinča, 750 ml pileće supe od kocke, 1 koren celera, 1 crni luk, 1...
corba-od jagnjecih iznutrica

Čorba od jagnjećih iznutrica sa kajmakom

Potrebno je:Jagnjeća džigerica, jagnjeće srce, 2 kašike brašna, 1 dl.mleka, 2 kaf.kašike ljute aleve paprike, 4 kašike kajmaka, soli ili začin, biber,ulje, 1 mala...
Krem-supa od krompira

Krem-supa od krompira

Zimi morate da mislite više o imunitetu vaše porodice, zato vam predlažemo fantastične recepte za hranljive čorbe i supe. Probajte. Potrebno je:3 krompira, 2...
Engleska ribarska supa

Engleska ribarska supa

Potrebno:1,5 kg razne morske ribe, 1 koren celera, 2 glavice crnog luka, 10 zrna belog bibera, 2 struka praziluka, 3 češnja belog luka, 2...
corba sa teletinom

Čorba sa teletinom

Potrebno:500 g povrća za čorbu šargarepa, peršun, 2 glavice luka 500 g teletine, aleva paprika, biber, so, 2 dl pavlake,1 kašika brašna, sok od...
bela-corba

Bela čorba

Potrebno je:4 veće šargarepe, 1 veći paškanat, 2 korena peršuna, mali koren celera, glavica crnog luka, crvena paprika, keleraba, tikvica, limun, 200 ml kisele...

Najnoviji Recepti

Amareto torta

Potrebno je: Za koru: 150 g brašna, 50 g gustina, 150 g šećera, 2 kesice vanile, 150 g putera, 3 jaja, 50 ml mleka i...

Prolećni kari

Potrebno je za 4 osobe: 200 g crvenog sočiva, veza mladog crnog luka, 200 g graška, 2 kašike biljnog ulja, kašika žute kari paste,...

Gusta Čorba sa sočivom

Potrebno je za 4 osobe: 125 g crvenog sočiva, 4 šargarepe (oko 400 g), 6 strukova mladog crnog luka, kašičica putera,čen belog luka, 500...

Tajlandska salata – POSNO

Potrebno je Za 4 osobe: 100 g tankih pirinčanih rezanaca, 2 šargarepe, krastavac, 12 čeri paradajza presečenih na pola, 500 g mladog spanaća, nekoliko listića...