JABUKA-I-CELERA

Salata od jabuka i celera

Za 4 osobe: 3 zelene i 3 crvene jabuke, 2 korena celera, 200 ml ?klasik? majoneza, 100 g oraha, 2 limuna, veza vlašca, 2...
povrce-u-aspiku

Povrće u aspiku

Potrebno je:1-2 kg raznog sezonskog povrća (po 100 g boranije, graška, šargarepe, kelja, kelerabe, karfiola), 2 kašike vinskog sirćeta, 8 listova belog želatina, 2...
salata sa piletinom

Salata s piletinom

Potrebno je: 200 g obarenog pilećeg belog mesa, 50 g obarenog graška, 100 g obarene šargarepe, 100 g nastruganog celera, 200 g pavlake, 100...
medeni-delikates-sa-smokvama

Medeni delikates sa smokvama-Pana Kota

Potrebno je: 2 šolje slatke pavlake, 1 šolja šećera, 1 kašičica ekstrakta vanile, 1/3 kesice želatina, 3 kašike hladne vode, 4 smokve, med...
MORSKA SALATA

Morska salata

Potrebno je:450 g zamrznute mešavine plodova mora, 200 ml majoneza posnog, veza peršuna, 400 g roze krompira, struk mladog belog luka, sok od jednog...
salata-od-gljiva-i-testenine

Salata od gljiva i testenine

POTREBNO JE Za 4 osobe, 500 g testenine, 1 teglica mariniranih gljiva, maslinovo ulje, limunov sok, so, beli biber PRIPREMA Skuvajte testeninu i pomešajte...

Najnoviji Recepti

svečani panj

Svečani panj

Potrebno je: ZA TESTO 6 jaja, 150 g šećera, 150 g mlevenih oraha, pola kašike brašna, 1 kašika kakaoa, pola kesice praška za pecivo ZA FIL...

Pečena riba sa krompirom i paradajzom

Potrebno je: 2-3 ribe: orada, brancin, skuša ili slična, 1 kg krompira, 2-3 paradajz, češnjak, ruzmarin, ulje, soli. Priprema: Krompir oguliti i po želji narezati na ploške...
Šaran-sa-orasima

Punjeni šaran sa orasima

Šaran je najpopularnija rečna riba u našim krajevima, jedan od pravih načina da spremite šarana je da napunite. Punjeni šaran je uvek ukusno rešenje...

Riba na svečanoj trpezi

U danima posta na jelovniku mnogih porodica riba se nalazi mnogo češće nego inače. Pogledajte recepte za spremanje pijanog šarana i aromatične pastrmke. Pijani šaran Potrebno...