Ekspres tartar

Potrebno je za 4 osobe: 150 g fileta deverike bez kože, 150 g fileta bakalara bez kože, 150 g fileta brancina bez kože, 1...

Fileti brancina sa agrumima

Potrebno je za 4 osobe: 4 fileta brancina, 1 beli deo struka praziluka, 2 zelena limuna, 2 netretirane narandže, 2 struka mladog luka, 60...
Šaran-sa-orasima

Punjeni šaran sa orasima

Šaran je najpopularnija rečna riba u našim krajevima, jedan od pravih načina da spremite šarana je da napunite. Punjeni šaran je uvek ukusno rešenje...
Pita od lososa i spanaca

Pita od lososa i spanaća

Potrebno je:200g fileta lososa isečenog na veće kocke, 300g spanaća, 2 čena belog luka, iseckana, 2gl crnog luka, tanko seckanog, 1 kašika maslinovog uljaso...
Peceni losos u sosu od pomorandze

Pečeni losos u sosu od pomorandže

Potrebno je: 1 kg fileta lososa, 50 ml maslinova ulja, 3 kašike limunovog soka, so, biber. ZA SOS: 300 ml pomorandžinog soka, 80 g...
Peceni oslic u belom vinu

Pečeni oslić u belom vinu

Potrebno je:4 manja oslića, 2 kašičice senfa, 2 kašičice mešavine suvih začina, 1 dl belog vina, 1 dl vode, biber, mirodjija, 3 čena belog...
masnice-sa-oslicem

Mašnice sa oslićem

Potrebno je:3 srednja fileta oslića, 3 čena belog luka, 200 ml pavlake za kuvanje, 3 pune šake spanaća, 20 g suvog rendanog parmezana, 200...
som na vlasinski

Som na vlasinski način

Potrebno je:600 g somovine, 50 g pirinča, 2 srednje šargarepe, 2 srednja krompira, 150 g kukuruznog brašna, so, ulje za prženje za preliv: po...
uzicka pastrmka

Užička pastrmka

Potrebno je:4 pastrmke od 200gr, 200gr kajmaka, 160gr mesnate slanine, 500gr mladog krompira, 100gr brašna, so, peršunovo lišće, ulje Priprema:Pastrmku očistiti oprati i osušiti....
testenina sa somovinom

Testenina sa somovinom i keljom

Potrebno je:4 fileta somovine (po 150 g), 2-3 kašike soka od limete, krupna morska so, krupnije mleven biber, manja glavica kelja, kašičica ulja, 500...

Najnoviji Recepti

Amareto torta

Potrebno je: Za koru: 150 g brašna, 50 g gustina, 150 g šećera, 2 kesice vanile, 150 g putera, 3 jaja, 50 ml mleka i...

Prolećni kari

Potrebno je za 4 osobe: 200 g crvenog sočiva, veza mladog crnog luka, 200 g graška, 2 kašike biljnog ulja, kašika žute kari paste,...

Gusta Čorba sa sočivom

Potrebno je za 4 osobe: 125 g crvenog sočiva, 4 šargarepe (oko 400 g), 6 strukova mladog crnog luka, kašičica putera,čen belog luka, 500...

Tajlandska salata – POSNO

Potrebno je Za 4 osobe: 100 g tankih pirinčanih rezanaca, 2 šargarepe, krastavac, 12 čeri paradajza presečenih na pola, 500 g mladog spanaća, nekoliko listića...