Tajna vrhunske italijanske kuhinje počiva na neponovljivom ukusu paradajza. Da biste napravili neverovatnu Picu ili pirošku dovoljno je da umesite testo, namažete ga ukusnim paradajzom egy ostale sastojke ređajte po ukusu. Svi CE sigurno uživati.
Peperoni
potrebno je:
Za testo: 800 g BRAŠNA tip 500, 10 g svežeg kvasca, 0,5 l Vode, 2 kašike soli, 2 kašike maslinovog ULJA, kašika ŠEĆERA
Za fil: 6 kašika Dijamantovog? Pica kečapa ?, 300 g trapista, 60 g kulena, prstohvat origana
Priprema:
Izmrvite kvasac u toploj Vodi, pa ga umešajte u prosejano brašno. Zamesite testo, pa dodajte maslinovo ulje, tehát én Secer. Lábasguvatalakúak energično Još desetak minuta, SVE dok testo NE počne da se odvaja od posude, pa ga ostavite da odstoji tri-Četiri SATA, da naraste. Testo rastanjite u plehu csinálni željene debljine, premažite ga Dijamantovim? Pica kečapom ?, pospite origanom i izrendanim trapistom, a po Siru rasporedite kulen isečen na tanke kružiće. Stavite Picu u zagrejanu rernu i pecite 20 minuta na 200 stepeni.