tuna-picaPOTREBNO JE

Za testo: 300 g brašna, 200 ml jogurta, suvi kvasac iz kesice, malo maslinovog ulja, malo soli
Za fil: 6 kašika ?Dijamantovog? ?pica kečapa?, pola glavice crnog luka, 300 g kačkavalja, 250 g tunjevine, 50 g gorgonzole, 50 g crnih maslina, maslinovo ulje, prstohvat origana, kašičica maslinovog ulja.

PRIPREMA

Umesite testo od neophodnih sastojaka, razvucite ga do željene debljine i stavite u podmazan pleh. Testo premažite ?Dijamantovim? ?pica kečapom?, pospite origanom i po njemu rasporedite 150 g rendanog kačkavalja i seckani luk. Pecite 10 minuta na 220 stepeni, izvadite iz rerne, stavite tunjevinu, grogonzolu isečenu na kockice, ostatak rendanog kačkavalja, masline i pecite još 10 minuta. Pre služenja, picu prelijte uljem i pospite iseckanim bosiljkom.

OSTAVI KOMENTAR