KREMASTI KOLACPotrebno je:
za koru: 6 belanca, 6 kašika šećer, 6 kašika brašno, 2 kašičice kakaa, 1/2 dl.ulje, 1 kesica prašak za pecivo,
za fil: 6 žumanca,3 kašike šećer, 150g.margarin ili puter, 150g.bela čokolada, 100g.šlag,
1 kašika kakao     

Priprema:
Kora: Umutiti belanca sa šećerom pa dodati kakao, pecivo, brašno i šoljicu ulja, ispeći koru i ohladiti je.dim.pleha 35×25
Fil: Umutiti penasto žumanca sa šećerom na pari, čim masa počne da se zgusnjava dodati margarin ili puter i čokoladu, masu ohladiti. Ohladjenom filu dodati umućen šlag(sa mlekom) i polako varjačom sve zajedno sastaviti i promešati.Dobijenu masu podeliti na pola pa u prvom delu dodati 1kasicicu kakaa Preliti preko kore prvo deo sa belom cokoladom pa sa kakaom a odozgo (moze a ne mora) šlag.

OSTAVI KOMENTAR