Potrebno je:
15 jaja, 15 kašika šećera + 250 g, 300 g mlevenog keksa, 2 pudinga od vanile, 5 dl mleka, 250 g margarina, 200 g kinder čokolade, 300 g šlaga, 3 dl kisele vode.
Priprema:
Umutiti 5 belanaca sa 5 kašika šećera, a potom umešati 5 kašika mlevenog keksa.Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 10-15 minuta.Na isti način pripremiti još dve kore.U malo mleka razmutiti puding, a preostalo mleko ostaviti da provri.Žumanca umutiti sa 250 g šećera, pa ukuvati u mleko. Dodati i razmućen puding i mešati dok se ne zgusne.Ohladjen krem sastaviti sa umućenim margarinom, dodati preostali mleveni keks i čokoladu iseckanu na kockice. Lepo sjediniti.Šlag umutiti sa kiselom vodom.Filovati na sledeći način: kora, fil, šlag, kora… Ukrasiti po želji.