Piletina na grčki način

Potrebno je: 4 šnicle pilećeg filea – bez kože i kostiju, šolja maslinovog ulja, sok od jednog limuna, 2 kafene kašičice belog luka u prahu,...
PEČENA PRASETINA

Pečena prasetina

Za 4 osobe potrebno je: 1,2 kg prasećeg karea (najmanje 8 rebara), 1 kg crvenog krompira, 8 čena belog luka, 2 grančice timijana, 2...
piletina u sosu od pecuraka i senfa

Piletina u sosu od pečuraka i senfa

Potrebno je:700 g pilećih prsa bez kostiju, 2 kašike brašna, 1/2 kašičice soli, prstohvat bibera, 4 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja, 400 g šampinjona,...
Gurmanska pita

Gurmanska pita

Potrebno je: 500 g junećeg mlevenog mesa, 750 g krompira, glavica crnog luka, 4 kašike ulja, 2 čena belog luka, 250 g kora za...
Domaće raviole

Domaće raviole

Potrebno je: 700 g pšeničnog brašna, 400 g krompira, 300 ml vode, 50 g putera, 250 g sitnog ovčjeg sira, 400 g mesnate slanine,...
PECENA TELECA REBRA

Pečena teleća rebra

Sastojci: 800-1000 gr teletine - rebra  1 kg krompira (po mogućnosti manji)  1 veća mrkva  2 čenja bijelog luka  1 komad paprika  1manja glavica...

Bosanski ćevap

Bosansko jelo za koje Vam ne treba iskustvo. Malo Vašeg vremena, sastojci i zemljana posuda je sve što Vam treba za ovo ukusno i...
Zacnjeni djuvec

Začinjeni djuveč

Potrebno je za 4 osobe: 400 g mlevenog junećeg mesa, mala glavica karfiola, 250 g brokolija, glavica crnog luka, kašika putera, čen belog luka,...
peceni pileci bataci

Pečeni pileći bataci

Sastojci:     7 pilećih bataka    2 kašike maslinovog ulja    2 čena belog luka, usitnjena    ? kašičice čilija u prahu    2 kašike aleve paprike    2...
PILETINA SA ZAČINJENIM PIRINČEM

Piletina sa začinjenim pirinčem

POTREBNO JE 4 komada pilećih grudi, bez kože, 4 supene kašike maslinovog ulja, 1 crni luk, sitno iseckan, 2 čena belog в luka,...

Najnoviji Recepti

Krvna grupa i čajevi

U zavisnosti od krvne grupe treba birati namirnice i napitke tako i čaj koju konzumirate.Jedini čaj koju svaka osoba može mirno piti a to...

Naziv LCHF način ishrane

LCHF (Low Carb High Fat) označava ishranu siromašnu ugljenim hidratima, a bogatu "dobrim" masnoćama.To bi značilo da treba izbaciti iz jelovnika:hleb, pecivo, testenine, krompir,...

Alkalna ishrana

U savremenoj ishrani dominira hrana koja u telu stvara kiselinu.Prelaskom na alkalnu ishranu poboljšavamo zdravlje, reguliše se varenje i oslobadjamo se viška kilograma.Pojedine namirnice...

Zastupljenost šećera u ishrani bebe

Posle navršene godine može bebi hrana da se zašećeri.Za početak treba dati voće, i proizvode od voća marmelade, džemove pripremljeno u kućnim uslovima, koji...