Piletina na grčki način

Potrebno je: 4 šnicle pilećeg filea – bez kože i kostiju, šolja maslinovog ulja, sok od jednog limuna, 2 kafene kašičice belog luka u prahu,...
PEČENA PRASETINA

Pečena prasetina

Za 4 osobe potrebno je: 1,2 kg prasećeg karea (najmanje 8 rebara), 1 kg crvenog krompira, 8 čena belog luka, 2 grančice timijana, 2...
piletina u sosu od pecuraka i senfa

Piletina u sosu od pečuraka i senfa

Potrebno je:700 g pilećih prsa bez kostiju, 2 kašike brašna, 1/2 kašičice soli, prstohvat bibera, 4 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja, 400 g šampinjona,...
Gurmanska pita

Gurmanska pita

Potrebno je: 500 g junećeg mlevenog mesa, 750 g krompira, glavica crnog luka, 4 kašike ulja, 2 čena belog luka, 250 g kora za...
Domaće raviole

Domaće raviole

Potrebno je: 700 g pšeničnog brašna, 400 g krompira, 300 ml vode, 50 g putera, 250 g sitnog ovčjeg sira, 400 g mesnate slanine,...
PECENA TELECA REBRA

Pečena teleća rebra

Sastojci: 800-1000 gr teletine - rebra  1 kg krompira (po mogućnosti manji)  1 veća mrkva  2 čenja bijelog luka  1 komad paprika  1manja glavica...

Bosanski ćevap

Bosansko jelo za koje Vam ne treba iskustvo. Malo Vašeg vremena, sastojci i zemljana posuda je sve što Vam treba za ovo ukusno i...
peceni pileci bataci

Pečeni pileći bataci

Sastojci:     7 pilećih bataka    2 kašike maslinovog ulja    2 čena belog luka, usitnjena    ? kašičice čilija u prahu    2 kašike aleve paprike    2...
Zacnjeni djuvec

Začinjeni djuveč

Potrebno je za 4 osobe: 400 g mlevenog junećeg mesa, mala glavica karfiola, 250 g brokolija, glavica crnog luka, kašika putera, čen belog luka,...
PILETINA SA ZAČINJENIM PIRINČEM

Piletina sa začinjenim pirinčem

POTREBNO JE 4 komada pilećih grudi, bez kože, 4 supene kašike maslinovog ulja, 1 crni luk, sitno iseckan, 2 čena belog в luka,...

Najnoviji Recepti

Najbolji recept za domaći sladoled

Sladoled je hladan desert, koji se pravi od mlečnih proizvoda kao što je mleko, jogurt, kefir. Uz dodatak jaja koji se kombinuje sa raznim ukusima...

Da li iz kesice jedemo zdravu supu?

U današnje vreme zbog malog vremena za kuvanje sve se više uzima supa iz kesice.Njihova dostupnost je veoma visoka u svim prodajnim objektima, ali...
badem tortice

Badem Tortice

Potrebno je: Za 4 kore: 280 g šećera, 280 g mlevenih badema, 10 belanaca Za fil: 250 g maslaca, 100 g šećera, 10 žumanaca. Priprema: Belanca umutite sa...

Ko treba da izbegava uzimanje djumbira

Djumbir je lekovita biljka, koristi se za lečenje mnogih tegoba, ali treba koristiti pažljivo jer neće odgovarati svima.To se odnosi najviše na zdravstvene probleme.Istraživanja...