Vojvođanska pastasuta

Vojvođanska pastasuta

Postupak pripreme: Propržiti sitno seckani luk na ulju,zatim dodati mleveno meso,dodati vegetu,biber,so i peršun.Sve po ukusu.Dinstati uz mešanje dok meso pobeli i dodati povrće.Doliti...
dzigerica-u-pavlaci

Džigerica u pavlaci

Potrebno je:600 g svinjske džigerice, 100 ml kisele pavlake, 100 g krem sira, 2 glavice crnog luka, malo brašna, senf, so, biber, biozačin, ulje...

Svinjetina sa suvim voćem

Potrebno je: 2 kg svinjskog mesa od buta, 200 g suve slanine, 20 komada suvih šljiva bez koštice, 20 komada suvih kajsija, 50 g suvog...
Paprikas-u-kori-od-testa

Paprikaš u kori od testa

Potrebno je: 800 g junjetine, 200 g smrznutog lisnatog testa, 2 grane celera, 200 g paradajz sosa, 2 kašike maslinovog ulja, 2 lista lorbera,...

Najnoviji Recepti

Da li iz kesice jedemo zdravu supu?

U današnje vreme zbog malog vremena za kuvanje sve se više uzima supa iz kesice.Njihova dostupnost je veoma visoka u svim prodajnim objektima, ali...
badem tortice

Badem Tortice

Potrebno je: Za 4 kore: 280 g šećera, 280 g mlevenih badema, 10 belanaca Za fil: 250 g maslaca, 100 g šećera, 10 žumanaca. Priprema: Belanca umutite sa...

Ko treba da izbegava uzimanje djumbira

Djumbir je lekovita biljka, koristi se za lečenje mnogih tegoba, ali treba koristiti pažljivo jer neće odgovarati svima.To se odnosi najviše na zdravstvene probleme.Istraživanja...

Šta treba biti na dečijem jelovniku za uzrast 1-5 godine

  Deca treba da imaju zdrav i raznolik jelovnik, jer namirnice koje konzumiraju utiču na koncentraciju, energiju, pamćenje za rast i razvoj.Od navršene prve do...