snicle sa brokolijem

Šnicle sa brokolijem

Potrebno je: 250 g grčkog kremastog jogurta (10% masti), kima na vrh noža, 1-2 kašičice limunovog soka, 500 g brokolija, 75 g pita-hleba,...
raznjici s junetinom i jabukama

Ražnjići s junetinom i jabukama

Potrebno je: pet kiselih jabuka, 250 g junećeg mesa, 250 g svinjskog mesa, marinat od mešavine soli, bibera, ulja i vinjaka Priprema: Meso isecite...
Peceni punjeni patlidzan

Pečeni punjeni patlidžan

Potrebno je:5 duguljastih patlidžana (oko 1 kg), 30 g kapara, 70 g crnih maslina bez koštica, 50 g inćuna u ulju, 200 g zrelog...
teleci-stek-holstajn

Teleći stek holštajn

POTREBNO JE 4 deblje teleće šnicle od buta, 1 kašika brašna, svinjska mast, biber, so, 4 jaja ispržena na oko, 4 kriške prepečenog...

Najnoviji Recepti

Sorte ili vrsta vina

Prilikom uzgoja groždja za proizvodnju vina mora da se vodi računa na kvalitet groždja, sorte i klimatske uslove, sistem gajenja i lozna podloga.Groždje je...

Šta treba znati do pripremanje vina

Potrebno je upoznati sa osnovnim pojmovima što se vina tiče bolje razumeti, prepoznati ili ostaviti utisak. Aroma:skup mirisnih sastojaka u vinu koje osećamo čulom mirisa. Aromatizovano...

Šta znamo o pivu?

Pivo je alkoholno piće sa malo procentom alkohola.Širok spektar biološki aktivnih komponenti poreklom iz biljaka nalazi se u pivu.Reć je o fitohemikalijama, posebno o...

Zašto neki ljudi ujutru ne osećaju glad?

Izbor zdravog doručka je neograničen.Tu su sendviči, žitarice, razna peciva, mleko i mlečni proizvodi, pržena jaja, voće i voćni sokovi.Ujutru možete da jedete što...