govedji-odrezak-sa-pecurkamaPotrebno je:

govedji odrezak (700 g), narezan na veće komade, brašno, so i biber, 1 glavica crvenog luka, naseckana, 2 šolje goveđe supe, 4 kašike Worcestershire umaka, 1/4 šolje slatke pavlake, 1/4 šolje vina, 1/4 šolje pavlake, kisele, 500 grama raznih narezanih gljiva


Priprema:
Umešajte meso u brašno, so i biber.
Stavite meso u tiganj i pecite dok ne bude pečeno, a zatim izvadite i ostavite sa strane.
Dodajte i propržite luk u istom tiganju pa umešajte supu, Worcestershire sos, vino i meso.
Kuvajte dok meso ne omekša s tim da desetak minuta pre nego što meso omekša umešate slatku i kiselu pavlaku i narezane gljive.
Skinite i poslužite uz kuvani pirinač ili testeninu.

OSTAVI KOMENTAR