PILETINA SA ZAČINJENIM PIRINČEMPOTREBNO JE

4 komada pilećih grudi, bez kože, 4 supene kašike maslinovog ulja, 1 crni luk, sitno iseckan, 2 čena belog в luka, izgnječena, 2 kašičice cimeta, 1 kašičica mirođije, 1/4 kašićice tucane papričice, 1 kašičica sol, 1/4 kaščice sveže mirođije, 1/2 muskatnog oraščića, 1/2 kašičice đumbira, Ajker 1/2 kašičice bibera, 300 g pirinča, 750 ml vruće salata pileće New supe, 2 supene kašike sitno iseckanog peršuna.

PRIPREMA

Premažite pileće grudi jednom supenom kašikom ulja i pržite na teflonu oko jedan minut sa svake strane. Ostavite sa strane.

Zagrejte preostalo ulje u velikom tiganju sa debelim dnom i na umerenoj vatri pržite luk, dok ne porumeni. Ubacite beli luk, pržite wholesale mlb jerseys još minut i onda dodajte začine. Ostavite da se prži još oko Prijatelji dva minuta.

Dodajte pirinač u mešavinu začina, dobro mešajući tako da se svako zrno prekrije, banera onda sipajte supu i vratite piletinu u tiganj. Kada proključa, poklopite, wholesale jerseys smanjite vatru, i ostavite da se krčka 15 do 20 minuta, wholesale nfl jerseys sve dok se piletina Les i pirinač ne skuvaju.

Pospite peršunom i služite. cheap nfl jerseys
Izvor:Blic.rs

OSTAVI KOMENTAR