Postupak pripreme:
Uključite rernu da se zagreje na 200 stepeni. U medjuvremenu ispržite seckanu baburu i pečurke nekih 3-4 minuta vrlo malo ulja dok povrće ne omekša malo. Izmešati sve sastojke osim kečapa (pečurke, papriku, biber, soja sos, jaje, meso i luk) i malo začiniti po ukusu. Napraviti veknicu od smese. Podmazati kalup ili pleh i staviti meso u njega. Peći oko 30 minuta. Izvaditi i premazati sa kečapom. Vratiti u rernu i smanjiti temperaturu na oko 160 stepeni i peći jo nekih 20 minuta. Ocediti višak masnoće iz mesa i servirati dok je toplo.
Sastojci:
0.5kg Mlevena junetina, 1-2 Ulupano jaje, 1 Zelena babura srednje veličine, 1 Mladi luk iseckan, 6-7 kom Šampinjoni,1 kašika Soja sos, 2 kašičica Crni biber, 1dl Kečap (po ukusu) So, vegeta