piletina-u-lisnatom-testuPotrebno je:
za 4 porcije: zamrznuto lisnato testo, povrće za supu, 100 g šampinjona, 2 pileća filea, 2 kašike ulja, so, biber, 2 kašike konjaka, 200 ml čorbe, 100 ml pavlake,1 žumance

Priprema:
Ostavite lisnato testo da se odmrzne. Očistite povrće i isecite ga na trake. Očistite šampinjone pa ih presecite napola. Oprane i prosušene pileće filee pecite u vrućem ulju, sa svake strane po 3 minuta. Posolite ih i pobiberite, a zatim ih izvadite iz ulja.Rernu zagrejte na 200 stepeni C. Pečurke takodje propržite na ulju. U istu posudu dodajte i sve povrće koje ćete zajedno sa pečurkama dinstati još nekoliko minuta.Sve prelijte konjakom, čorbom i pavlakom. Dodajte so i biber. Povrće, šampinjone i filee stavite u tepsiju, poklopite lisnatim testom koje ćete zatim premazati žumancetom. Sve pecite oko 20 min.

OSTAVI KOMENTAR