Pileca-fahitaPotrebno je:
Miks paprika 150 grama, pileći file 120 grama, paradajz, 50 grama, crveni luk 30 grama, maslinovo ulje 3 kašike, limunov sok 2 kašike, tortilje 2 komada, so 2 grama, biber 2 grama.

Priprema:
Zelenu, crvenu i žutu papriku iseći na štapiće – žilijen. Luk iseckati na rebarca, a paradajz na kocke.
Pileći file grilovati 10 minuta. Meso iseći na štapiće i sjediniti sa povrćem. Začiniti solju, biberom i preliti limunovim sokom.
U zagrejani tiganj sipati maslinovo ulje i dodati meso i povrće. Pržiti 5 minuta.Tortilju grilovati nekoliko minuta i iseći na pola. Piletinu i povrće servirati na vreloj tavi. Tortilje staviti u činiju.

OSTAVI KOMENTAR