Značaj začina u odgovarajuću supuZačine možemo kombinovati sa proizvodima koji se koriste za supu ili čorbu.Supa dobija ukus i aromu od odredjenog začina.Da vidimo koji začini se stavljaju u odredjene supe ili čorbe.
-supa ili čorba sa mesom:tu je začinska lepeza veoma široka možemo koristiti:peršunov list, biber, lovorov list, kurkuma, kari, bosiljak, slatka ili ljuta aleva paprika, muskatni oraščić, kardamon ili ruzmarin.
-Supa ili čorba od povrća:odgovara menta ili nana, celer, peršun, majoron, biber, kari, paškanat, žalfija, vegata.
-paradajz čorba:najviše odgovara peršun, celer, paškanat i vegeta.
-supa ili čorba od pečuraka:odgovara peršun, celer, paškanat, i vegeta, kim, biber, lovorov list, ruzmarin, bosiljak, aleva paprika.
-supa ili čorba sa graškom:može da se dodaje od začina biber, korijander, karanfilić, kim, vegeta, muskatni orasčić.
-čorba od krompira:odgovara lovorov list, biber, majoron, vegeta, bosiljak, aleva paprika, kim, origano.
-čorbast pasulj:dodaje se korijander, nana, biber, bosiljak, aleva paprika, vegeta.

OSTAVI KOMENTAR