Jelen Fresh LimunApatinska pivara je za svoje verne potrošače pripremila jedinstveno osveženje. Pred vama je Jelen Fresh Limun – osvežavajuće pivo sa limunom i nižim procentom alkohola (2%).

Naši stručnjaci su se potrudili da naprave proizvod čije će karakteristike biti idealne i za one koji i nisu pivski tipovi, ali su svakako u potrazi za idealnim osveženjem. Prepoznatljivi ukus Jelen Piva u kombinaciji sa osvežavajućim limunom i sniženim procentom alkohola predstavlja odličan izbor za sve ljubitelje piva tokom vrelih letnjih dana.

Jelen Fresh Limun je jedinstveno pivo na domaćem tržištu koje će biti dostupno od sredine juna u limenci od 0,5l i staklenoj nepovrtanoj ambalaži od 0,33l. Odlikuje ga smanjena gorčina, nizak procenat alkohola od samo 2% i lagana, osvežavajuća nota svežeg limunovog soka.

Osvežite leto uz Jelen Fresh Limun! U svakom trenutku, u nezaboravnom noćnom provodu sa ekipom ili popodnevnom druženju sa drugarima, Jelen Fresh Limun je pravi izbor za osveženje koji donosi neodoljiv ukus piva sa limunom.

OSTAVI KOMENTAR