aromaticni-kokteliIskoristite sastojke koje imate u kući, kao i aromatične začine, probajte da dodate i nešto po svom ukusu i dodatno oplemenite piće koje ćete poslužiti one sa kojima slavite
Posebna noć ne može da se zamisli bez posebnog pića. U novogodišnjoj noći većina se odlučuje za ukusne i maštovite koktele. Osim sastojaka, vrlo je važan i estetski momenat. Upotrebite maštu i kreativnost, ukrasite čaše mašnicama ili okačite dekorativnu kuglu.

Možete da ukrasite i postolje čaše ili tacnu na kojoj je, tako što ćete da stavite venčić, deo girlande ili ukusnu slatku lizalicu šarenih nijansi.Ipak, ledeni kokteli ne prijaju uvek u hladnim danima. Umesto njih možete da pripremite i tople zimske napitke i koktele od kafe, čaja ili čokolade, koji su jednako ukusni i svečani.

Iskoristite sastojke koje imate u kući, kao i aromatične začine, probajte da dodate i nešto po svom ukusu i dodatno oplemenite piće. Naravno, najvažnije je da u njemu uživate sa onima koje volite, jer tada dobija lepši ukus.

OSTAVI KOMENTAR