Raznjici a La MolierePotrebno je:
pileće belo meso 40 grama, juneći biftek 40 grama, svinjsko meso 40 grama, zelena paprika 10 grama, crveni luk 10 grama, beli krompir 200 grama, paradajz 1 komad, peršun po želji, majčina dušica po želji, ruzmarin po želji.

Priprema:
Poredjajte komade različitog mesa na ražnjić, izmedju njih neka budu paprika i crveni luk.
Stavite na roštilj.Beli krompir blanširajte (kratko obarite) u ljusci, isecite na kriške, a potom ispržite. Inače, ovo je mnogo ukusniji način obrade krompira od standardnog prženja u dubokom ulju, jer krompir ne pokupi mnogo masti, i ima puniji ukus.Na široki tanjir servirajte krompir i paradajz (sečen na kriške).
…a preko toga i ražnjiće. Ukrasite svežim peršunom. Ovo jelo je odličan izbor za ljubitelje mesa koji ne mogu da se odluče koje će da poruče.

OSTAVI KOMENTAR