bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Sladak kupus sa mlevenim mesom i suvom slaninom

Sjajan kupus sa mlevenim mesom i suvom slaninicom uz dodatak mnogo povrća čini ovo jelo ne samo kvalitetnim, već i veoma zdravim i vrlo...

Čoko maffini

Potrebno je: 5 jaja, 250 g putera, 400 šećera, 400 g brašna, 200 ml slatke pavlake, 50 g kakaoa, 50 nes cafe, 200 ml vruće...

Oblanda sa tunjevinom

Potrebno je: 150 g putera, 2 paštete od tunjevine, 2kašike ajvara, 1 bareni krompir, 2 skuvana jaja, 1 list oblande. Priprema: Izmutite puter i dodajte paštete od...

Čokoladni mus

Potrebno je: 60 g šećera, 1 vanil šećer, 3 jaja odvojena, 50 g putera, 250 g čokolade za kuvanje, šlag ili slatka pavlaka, 1 šolja...