bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Ferrero-Rocher-torta

Ferrero torta

Potrebno je: za kore: 12 jaja, 12 kašika šećera, 4 kesice vanilin šećera, 240 g čokolade za kuvanje, 4 kašike prezli, 12 kašika brašna, 2...
musaka od povrca

Musaka od mešanog povrća

Potrebno je: Obariti, svako zasebno, više vrsta povrća: 2 krompira isečenih na kocke, 2 šargarepe i 1 koren celera isečene na kocke, po 200 gr graška, tikvica i boranije. Povrće...
BROKOLI SA SIROM

Brokoli sa sirom

Za 4 osobe potrebno je: 1 l pileće supe, 4 kašike brašna, 400 g rendanog čedar kačkavalja, 1 glavica brokolija iseckanog na komadiće, 1...
Salata od pecenih paprika i patlidzana

Salata od pečenih paprika i patlidžana

Sastojci za salatu :2 kg paprike, 2.5 kg plavi patlidžan, so Marinada :2 glavice belog luka, sirće, maslinovo ulje, peršun. Priprema: Paprike oprati,obrisati,poredjati u pleh i peći...