bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Bosanski ćevap

Bosansko jelo za koje Vam ne treba iskustvo. Malo Vašeg vremena, sastojci i zemljana posuda je sve što Vam treba za ovo ukusno i...

Sacher torta sa jagodama

Potrebno je: ZA KORU 10 jaja, 200 g šećera, 2 kesice vanilin šećera, 200 g čokolade za kuvanje, 200 g mlevenih prepečenih lešnika, 150 g...

Torta od oraha sa slatkom pavlakom

Potrebno je: 8 dag šećera, 8 jaja, 15 dag oraha, 5 dag mrvica, malo ruma, masnoća i brašno za oblik, 2 1/2 dl slatkog vrhnja,...

Nutella čizkejk

Potrebno je: 75 g putera, 400 g nutele, 100 g pečenog (iseckanog) lešnika, 500 g krem sira, 60 g šećera u prahu. Priprema: Izmrvite puter i dodajte...