bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Crna torta

Potrebno je: 4 jajeta, 26 jelovne kašike šećera, 26 jelovne kašike mleka, 26 jelovne kašike ulja, 26 jelovne kašike brašna, 1 prašak za pecivo, 2...

Torta sa krompirom

Potrebno je: 1 kg kuvan izmiksan krompir, 250 g maslaca, pola kg šećera, 2 vanil šećera, 250 g samlevenog keksa, 250 g samlevenih oraha, 50...

Kolač sve 12

Potrebno je: 4  jajeta, 12 kašika mleka, 12 kašika šećera, 12 kašika brašna, 12 kašika ulja, pola kesice praška za pecivo, 100 g suvog groždja,...

Pofezna

Potrebno je: 5-6 krompira, 4 kašike brašna, 2 kašike mleka, 4 jaja, malo soli i bibera, ulja,150 g sira trapista, Priprema: Krompir treba očistiti i istružiti zatim...