bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

svečani panj

Svečani panj

Potrebno je: ZA TESTO 6 jaja, 150 g šećera, 150 g mlevenih oraha, pola kašike brašna, 1 kašika kakaoa, pola kesice praška za pecivo ZA FIL...

Pečena riba sa krompirom i paradajzom

Potrebno je: 2-3 ribe: orada, brancin, skuša ili slična, 1 kg krompira, 2-3 paradajz, češnjak, ruzmarin, ulje, soli. Priprema: Krompir oguliti i po želji narezati na ploške...
Šaran-sa-orasima

Punjeni šaran sa orasima

Šaran je najpopularnija rečna riba u našim krajevima, jedan od pravih načina da spremite šarana je da napunite. Punjeni šaran je uvek ukusno rešenje...

Riba na svečanoj trpezi

U danima posta na jelovniku mnogih porodica riba se nalazi mnogo češće nego inače. Pogledajte recepte za spremanje pijanog šarana i aromatične pastrmke. Pijani šaran Potrebno...