bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Zašto neki ljudi ujutru ne osećaju glad?

Izbor zdravog doručka je neograničen.Tu su sendviči, žitarice, razna peciva, mleko i mlečni proizvodi, pržena jaja, voće i voćni sokovi.Ujutru možete da jedete što...

Koktel od cvekle i limuna

Bez kuvanja vrlo je jednostavan recept protiv holesterola. Potrebno je: 1 cvekla, 1-2 limun, 1 limeta, 5 kašikica meda, 1/2 litre vode. Priprema: Očistiti cveklu i iseći, takodje...

Flamingo limunada

Tokom sparnih dana, kada je temperatura u velikom plusu, umesto klasične limunade napravite ledeno osveženje sa borovnicama. Potrebno je: 6 limuna, 6 čaše vode, 1 čaša...

Jagolada

Sada je sezona jagoda ovo ukusno voće možete iskoristiti kao osvežavajući napitak. Potrebno je: 2 šolje jagode, nekoliko grančica mente, sok od 2 limuna, 2 kašikice...