bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Ekspres tartar

Potrebno je za 4 osobe: 150 g fileta deverike bez kože, 150 g fileta bakalara bez kože, 150 g fileta brancina bez kože, 1...

Fileti brancina sa agrumima

Potrebno je za 4 osobe: 4 fileta brancina, 1 beli deo struka praziluka, 2 zelena limuna, 2 netretirane narandže, 2 struka mladog luka, 60...
Torta-od-orha-s-tucenim-slatkim-vrhnjem

Torta od oraha s tučenim slatkim vrhnjem

Potrebno je:8 dag šećera, 8 jaja, 15 dag oraha, 5 dag mrvica, malo ruma, masnoća i brašno za oblik, 2 1/2 dl slatkog vrhnja,...
Zacnjeni djuvec

Začinjeni djuveč

Potrebno je za 4 osobe: 400 g mlevenog junećeg mesa, mala glavica karfiola, 250 g brokolija, glavica crnog luka, kašika putera, čen belog luka,...