bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
Crni rizot1

Crni rižot

Potrebno je:3 češnja češnjaka, 1 luk (kapula), 2 dl crnog vina, 30 dg riže, peršin, sol, papar, maslinovo ulje, 0,5 litre ribljeg temeljca, mala...
dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja

Dalmatinska kuhinja je specifična kuhinja po načinu pripreme jela, bogatstvo mora i njegovih plodova obilno se koriste u pripremanju jela. Dalmacija je bogata mediteranskim...

Najnoviji Recepti

Tajne sirovih poslastica

To su specijalne poslastice koji mogu osiguravati hranljivost, zadovoljstvo i sitost.Sirove poslastice ne sadrže gluten i namirnice životinjskog porekla-ne zahtevaju pečenje ili kuvanje. Tu nam...

Smrznute banane sa čokoladom

Potrebno je: 3-4 banane, 200 g mlečne čokolade, 100 g oljuštenih isprženih oraha, lešnika ili badema za ukrašavanje, nekoliko štapića od sladoleda. Priprema: Presecite preko banane na...

Koktel sa jagodama i sladoledom

Potrebno je: 400 ml mleka, 15 kom jagoda, 4-5 kugle sladoleda od vanile, 8 supenih kašika jogurta, 2 supene kašike sirupa od jagoda. Priprema: U blender staviti...

Dečiji voćni koktel

Potrebno je: 250 ml svežeg mleka, 2 kugle sladoleda od vanile, 1 supene kašike šećera, 1 banana, 1 jabuka, 150 g maline. Priprema: U blender sipati mleka...