Faširane šnicle iz rernePotrebno je:
Mleveno meso(po izboru) 500 gr, sredina hleba 2 kriške, so i biber po ukusu, beli luk 4 čena, crni luk 1 glavica, začinska mlevena paprika 1kk, jaje 1 kom, peršunov seckani list 1 kašika, krompir 4 srednja i još crnog luka 1 glavica.
Priprema:
Ostaviti na hladnom a zatim meso oblikovati u šnicle. Krompir iseći na kolutove debljine prsta tj. debljine mesnih šnicli a luk takodje iseći na krupnije kolutove i redjati u posudu u krug, naizmenično meso, luk i krompir. Posudu pre toga premazati puterom ili margarinom i nasuti 1 dcl vode. Peći u rerni na 200C do 30 minuta a zatim pažljivo okrenuti šnicle kako bi se jednako ispekle (nije neophodno ali je dobro). Peći još 15 minuta a zatim poslužiti. Izvanredno i zaista iznenadjujuće ukusan obrok!

OSTAVI KOMENTAR