Faširane šnicle iz rerne

Potrebno je: Mleveno meso(po izboru) 500 gr, sredina hleba 2 kriške, so i biber po ukusu, beli luk 4 čena, crni luk 1 glavica, začinska...

Francuski sos

Potrebno je: 2 žumanceta, 1 čaša pavlake, 1 limun, 1 kašičica brašna, so Priprema: U manju vanglu staviti žumanca, pavlaku, brašno, malo soli, malo kore i soka...

Tiramisu na italijanski način

Potrebno je: Žumance 4, šećer u prahu 100 gr, mascarpone sir 600 gr, slatka pavlatka za kuvanje 200 ml, piškote 200 gr, rum 1 čašica,...
Pangasius na mediteranski nacin

Pangasius na mediteranski način

Potrebno je:2 kom. pangasius file 25dkg, 1grančica ruzmarina, 4 grančice majčine dušice, 2 čena belog luka, 4 kašile maslinovog ulja, 4 kašike limunovog soka,...
Mediteranska fazola

Mediteranska fažola

Potrebno je:crvenog pasulja iz konzerve 200 gr, 4 šargarepe, 1 glavica crnog luka, 2 manja paradajza, 1 konzerva tunjevine, malo maslinovog ulja po ukusu,...
lud-lab

Lud lab-torta

Potrebno je:jaja 16 komada, mleveni orasi 10 kašika, brašno 6 kasika, kakao 1 kašika, šećer 8 kasika, šećer 20 kašika, čokolada 200 gr, puter...
Piletina sa zelenim maslinama i limunom

Piletina sa zelenim maslinama i limunom

Potrebno je: batak 3 kom, crni luk 1 kom, beli luk 1 kom, cimet prstohvat, začin kari pola kaš, aleva paprika 1 kašičica, manji...
mediteranska-corba

Mediteranska čorba

Potrebno je za 4 osobe: 1 kg ribe (pomešajte nekoliko vrsta), 2 glavice crnog luka, 1 manja glavica komorača, 1 šargarepa, 5 čena belog...
bakalar na pireu od bundeve

Bakalar na pireu od bundeve

Potrebno je za 6 osoba: 6 fileta bakalara od 150 g, 800 g bundeve, 1 glavica crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, 30 g...
CURETINA SA KARIJEM

Ćuretina sa karijem

Potrebno je:2 šargarepe, 1 manji crveni luk, ½ šolje pirinča, 1 paprika, 350 g belog ćurećeg mesa, 1 kašičica karija, 1 mala pavlaka za...

Najnoviji Recepti

Amareto torta

Potrebno je: Za koru: 150 g brašna, 50 g gustina, 150 g šećera, 2 kesice vanile, 150 g putera, 3 jaja, 50 ml mleka i...

Prolećni kari

Potrebno je za 4 osobe: 200 g crvenog sočiva, veza mladog crnog luka, 200 g graška, 2 kašike biljnog ulja, kašika žute kari paste,...

Gusta Čorba sa sočivom

Potrebno je za 4 osobe: 125 g crvenog sočiva, 4 šargarepe (oko 400 g), 6 strukova mladog crnog luka, kašičica putera,čen belog luka, 500...

Tajlandska salata – POSNO

Potrebno je Za 4 osobe: 100 g tankih pirinčanih rezanaca, 2 šargarepe, krastavac, 12 čeri paradajza presečenih na pola, 500 g mladog spanaća, nekoliko listića...